Kuka Satu on?

35v.
Sosiaalityöntekijä (VTM), Sosionomi (AMK) 

Seuraa somessa: 

Kuka olen

Olen 35-vuotias äiti Tammelasta. Työskentelen lapsiperheiden sosiaalityössä sosiaalityöntekijänä ja olen koulutukseltani Sosionomi (AMK) sekä valtiotieteiden maisteri. Elämänkokemukseni, työni ja koulutukseni kautta minulla on monipuolisesti näkemystä ihmisten erilaisista elämäntilanteista ja sosiaalisista ongelmista.

Itselleni tärkeä arvo niin työssä, kuin vapaa-ajalla on ihmisarvo. Arvostan rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä. Olen yhteistyökykyinen - kuuntelen, kysyn ja keskustelen. Osaan kuitenkin olla päämäärätietoinen, periksiantamaton sekä seistä sanojeni takana. Kaikesta en tiedä, mutta olen valmis ottamaan selvää. Olen ahkera, innokas ja toimeen tarttuva.


Olen sitoutunut seuraaviin:


Viimeisimmät kirjoitukset: