Kampanjointi julkisilla paikoilla

Forssan Vasemmistoliitto on linjannut yhdessä aluevaaliehdokkaidemme kanssa, että koronatilanteen johdosta emme kampanjoi näissä vaaleissa toreilla tai muallakaan julkisilla paikoilla.

Vaikka rajoitustoimet, Ely-keskusten ohjeet sekä kaupungin käytännöt mahdollistaa julkisen kampanjoinnin tietyin ehdoin, me Forssan Vasemmistoliitossa katsoimme, että rajoitustoimet ehtoineen eivät sellaisenaan estä helposti tarttuvaa ja potentiaalisesti vaarallista tautia leviämästä.

Sen sijaan, että kiinnittäisimme huomiota kulloinkin voimassa oleviin säädöksiin ja että toiminta tapahtuu niiden puitteissa, katsomme viisaammaksi jättäytyä tällaisista julkisista kohtaamisista tyystin, jossa tarkoituksena tosiasiallisesti on saada koottua mahdollisimman paljon ihmisiä samaan paikkaan.

Forssan Vasemmistoliiton ehdokkaat on mahdollista tavata virtuaalisesti, esittää kysymyksiä ja kommentteja Forssan Vasemmistoliiton verkkosivujen kautta. Käytössänne on mm. lomake, jolla voitte jättää anonyymia palautetta ja kysymyksiä ehdokkaille, joihin he vastaavat samoilla kotisivuilla.